Treat Me like a Princess!

Som det står på det nya schampot jag köpte till Chichi idag. Det låter faktiskt som något hon skulle kunna säga, haha! Schampot är av märket Pet Head, sorten kallas Royal Treatment och ska lukta Blueberry Muffin. Vi får väl se vad Chichi tycker om det, jag tycker att det luktar gott iallafall!

Den egentliga anledningen till att jag åkte till MyOne idag var att Lillebror behövde en ny lädergrimma att ha till vardags. Det blev en brun med guldspännen, den kommer från Catago. Jag införskaffade dessutom ännu ett par vita tävlingshandskar. Min favorit är av märket Equipage. De är extremt prisvärda, och sitter superbra!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s