Underskattad

image

Hästarna är morgonfodrade och utsläppta i sina hagar. Mina hästar är dessutom ridna, så jag känner mig hyfsat effektiv. Jag hade morgonfodringen igår också, men då gick hela förmiddagen i slowmotion, troligen på grund av att det var så sjukt varmt! Nu under morgonen har det varit mycket svalare, superskönt när man jobbar i stallet. Som en extra bonus börjar solen titta fram nu, lagom till att jag hoppar ur ridbyxorna!
Lillebror gick ett dressyrpass enbart i skritt idag. Jag la fokus på vikthjälperna, vilket gav mig en smidig och lydig pålle. Skritt kan nog vara den mest underskattade gångarten!
Även Nalle skrittade bara idag. Han fick gå ute i skogen och mysa. Repgrimman var på, vilket resulterade i att Nalle plötsligt hade en gigantisk hallonbuske i munnen! Han smaskade i sig hela, med hallon och allt. Han är bra knasig, min lilla häst :)
Som ni ser hade även Chichi en väldigt trevlig morgon!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s