Lillebror kan hoppa också!

Idag var jag med på hoppträning/markarbete för Miccan. Lillebror var riktigt duktig, höll koll på var han hade hovarna och skuttade över allt jag styrde på. Han fick både prova på att hoppa med relaterade avstånd (4 språng) och studs. Bara låga små hinder, men väldigt nyttig gymnastik. Efter att ha vilat två dagar och sedan ridits ut igår var han rätt stel, men kom loss bra under passet. Den största träningen för hans del var nog ändå att stå och vänta när de andra hästarna gjorde sina rundor. Vi var i ridhuset i nästan två timmar, och även om mycket av den ridtiden var väntan så tror jag att det var bra för honom mentalt att ha lite att göra!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s