SIHS 2011

Äntligen dags för Stockholm International Horseshow igen! Jag tycker att det känns som om det var en vecka eller två sedan sist varje gång jag kommer dit. Men det brukar vara snö, och det är jag faktiskt rätt så irriterad över att det inte är i år! Fast jag är övertygad om att det blir lika kul som vanligt ändå :) Jag går såklart på alla dressyrföreställningarna, och dessutom på söndagens finalshow på kvällen. Så idag är det öppen träning med de högst rankade världscupryttarna, Champion of the Winners för unghästarna, och Kyra-clinic! Riktigt kul att det är Kyra som håller clinicen i år, det kan liksom inte bli dåligt :) I Champion of the Winners ska vi heja extra mycket på Zlatan MGe, som är Nalles nya ”plastlillebror”. Det är Anja som har Nalle på foder och hennes dotter Sara som äger honom tillsammans.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s