Segersta Ungdomselit

I morgon är det dags för den första gemensamma träningen för oss i Segerstas Ungdomselit!

Mentorerna i Ungdomseliten, alltså Mads, Karin och Jeanna Högberg, rider själva i Swedish Equestrian Challenge (en satsning mot OS i Rio 2016). Egentligen var det meningen att Patrik Kittel skulle komma till Segersta och träna dem och att vi i Ungdomseliten skulle se och lära, men eftersom han är sjuk kan han tyvärr inte komma. Jättesynd, men de som håller i projektet var väldigt snabbtänkta och styrde upp en träning för oss i Ungdomseliten istället, vilket ska bli superkul.

Träningen ska vara i clinic-form, vi ska fokusera på coaching på tävling, mentorskap och hur man hjälper varandra på ett bra sätt. Jag tycker att det är ett väldigt bra koncept, eftersom vi då kan hjälpa varandra ute på tävlingarna. Ett extra öga eller två kan vara bra att ha! :)

 

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s