Ju mer jag tränar desto mer tur får jag!

Jag fullkomligen älskar när saker man sliter med ger resultat! Oavsett vad det handlar om, hästar, skolan eller något annat, är det en grym känsla när man får något tillbaka för arbetet man lägger ner!

Idag var det DC som gav något tillbaka för gårdagens arbete under träningen för Mads. Jag red igenom ett träningspass som var ganska identiskt med det vi gjorde igår, och det var en klar förbättring redan! Med andra ord fick vi igår med oss en hel del bra verktyg som vi kunde jobba vidare med idag. Dessutom har ju träningen hunnit sjunka in över natten både för min och DC’s del. Jag fick en väldigt reglerbar galopp med bra kvalitet, fina byten åt båda hållen och en häst som verkligen försökte göra rätt!

Efter passet blev det en dusch, ordentlig rygg-stretching samt massage för min duktiga och trötta häst. Imorgon ska han få ta det lugnt, vi får se om det blir lite longering eller en skrittur. På lördag blir det lite trimning igen för att sedan rida årets andra tävling på söndag!

1 kommentar

Under Allmänt

Ett svar till “Ju mer jag tränar desto mer tur får jag!

  1. Bengt Dahlberg

    Man kan se det så här: Tur är inget man får gratis utan något man förtjänar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s