Ett mikroskopiskt steg för mänskligheten, men ett stort steg för Loi!

Tisdag 20 mars börjar jag som Beridarlärling hos Jeanna Högberg på Segersta! Det ska bli spännande och grymt lärorikt att få jobba med Jeanna och att vara på en sådan bra anläggning som Segersta. Helt oslagbart att dessutom ha alla mina tränare på samma plats. Mads förstås, och veckan efter att jag flyttat in kommer även Karin och hennes hästar De Chenta och Lunando!


Segersta Herrgård                   Foto: Leif Nilbrink

Jeanna är ju också en av mentorerna i Elitungdomsprojektet och det är extra kul att hon är den av dem som jag inte tränat för tidigare. Nu får jag ytterligare en superduktig och erfaren dressyrryttare att lära mig av!

På söndag är det dags för flytt från Wallstanäs för DC som ska bo hos Amie på perfekt skrittavstånd från Segersta. Själv flyttar jag in på måndag kväll, efter att jag varit med en kompis på en besiktning.

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Ett mikroskopiskt steg för mänskligheten, men ett stort steg för Loi!

  1. gud vad roligt! hur länge ska du vara hos jeanna? :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s