Sista skoldagen

Idag var det  min sista riktiga skoldag före studenten. Det känns helt overkligt att jag har gått 12 år i skolan! 1900 poäng av de 2500 är nu betygssatta – med andra ord 76% av gymnasiet.

Det är helt otroligt vad mycket det är att tänka på. Jag ska ju inte bara börja jobba, utan både jag och DC ska flytta hemifrån. Det är mobilt bredband, en bil och allt annat man kan tänkas behöva när man inte bor hos sina föräldrar…

DC´s nya hem blir superbra. Han får den största box han någonsin bott i och får stå på halm – mums och mys! Han ska få dela hage med någon snäll häst som han inte behöver vara så orolig för, han är ju inte jättemodig min lilla häst.

Jag passar på att rensa ut ytterligare en del grejor. Det är osannolikt mycket prylar man samlar på sig under åren och med olika storlekar på hästar. Ändå har jag sålt mycket på Blocket på senaste tiden, men vissa små saker är svåra att göra sig av med även om de bara ligger och samlar damm.

Mitt allra första segertäcke! Det vann jag med B-ponnyn Ponti i en lokal LB:1. Att det var kräksfärgat och i storlek för D-ponny gjorde förstås inget – det har använts som ”badrock” av alla mina ponnyer och hästar t o m Phantomen (167 cm), sedan var det faktiskt för litet.


Grållens neongröna galoppträns med tillhörande neongröna benlindor kommer jag aldrig att slänga. De var supersnygga på Grandessa, även om min dåvarande tränare Wieger de Boer höll på att ramla baklänges när jag kom med dem på till en träning.

Mitt allra första egna schabrak, köpt för att ha till Ponti.

4 kommentarer

Under Allmänt

4 svar till “Sista skoldagen

  1. Det är helt otroligt vad stor du har blivit :)
    Om några år hoppas jag att få skicka minst ett barn-barn som beridarlärling hos dig…
    Du glömmer väl inte bort oss?
    Kram och lycka till kära du <3

  2. Elin Hillbom

    Har du kvar ponti schabraket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s