Idag är min häst till salu

Men bara om du har minst en miljon att erbjuda och då är det ändå väldigt tveksamt :)


Älskade duktiga DC!

Vi tog oss från DC´s stall upp till ridhuset på ett något bättre sätt än igår, då DC var till salu för betydligt mindre än en miljon. Han var riktigt hemsk både igår och idag, men idag kändes det som att jag kunde förutsäga hans påhitt i lite bättre tid. Dessutom knockade han mig inte idag, och det var ju hänsynsfullt av honom…

Väl inne i ridhuset var allt tjafs glömt för DC gick som en dröm! Helt fantastisk. Både Mads, Karin, Maria och Jenny kommenterade att DC såg jättefin ut, och jag kan faktiskt inte annat än att hålla med.

Som ni hör är jag grymt stolt och glad över min häst och tacksam för allt beröm, så nu ska jag drömma lite extra blågula drömmar om vår framtid.


DC’s rosettsamling, so far… :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s