Min favoritblooper

Äntligen har min supertekniska pappa räddat alla våra ospelbara filmer! Nu har jag chansen att bjuda på minnesvärda filmer från förr… Den här filmen är från mitt första försök att ta Ryttarmärke IV. Jag var 10 år och med B-ponnyn Ponti skulle jag hoppa den fruktade MIV-banan. Den var på 60 cm och med en gigaaantisk trippelbarr! Ni kommer inte att tro det, men jag tog faktiskt MIV så småningom.  Men inte vid det här tillfället…

4 kommentarer

Under Allmänt

4 svar till “Min favoritblooper

  1. Hihi! Det är så där liten jag minns dig, när vi sågs första gången på Överby! :)

  2. Annica

    Vilken tur att du satsade på dressyren istället Loi! ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s