Uppskatta allt det fantastiska

”Vi ska inte förlägga vår längtan bortom oss, skjuta den till en otydlig framtid utan istället uppskatta allt det fantastiska som dagligen omger oss.” Från Mark Levengoods nya föreställning ”Sound of Mark”.

Det slår mig ganska ofta hur härligt det är att DC och jag är där vi är!

  • Jag bor på en av landets absolut vackraste och mest välfungerande anläggningar.
  • Jag arbetar med några av landets högst rankade ryttare.
  • Jag får rida några av landets mest välmeriterade hästar.


Jag har en härlig häst som jag tror massor på för framtiden och som dessutom är en riktigt underbar vän!

När jag har jobbat länge, klockan är mycket och jag har min egen häst att rida och att mocka åt gäller det att stanna upp och plocka fram detta. I boxen hos min fina DC får jag skratta åt att han hellre hade varit kvar under lertäcket eftersom han är så kittlig, och försöka få honom hyfsat presentabel. Vi kan skritta precis lagom länge till ridhuset och han får komma igång i alla muskler och bli varm till träningen och när vi är klara kan han pusta ut på vägen genom skogen hem till stallet.

 

DC är supernöjd med sina nya kompisar!

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Uppskatta allt det fantastiska

  1. stiliyoyo

    Alla de positiva sakerna med sin häst kan vara svåra att komma ihåg när det snöar på tvären, leran är överallt och hästen hellre håller på med konster ur den högre spanska skolan…men så kommer ljusglimtarna. Då är allt glömt! ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s