Mina dåliga samveten – ett känns lite bättre just idag

Jag inser att det inte är realistiskt att jobba drygt heltid, ha en egen häst att träna och tävla, avsluta sista terminen i gymnasiet och ha lektioner för dressyrelever ca 8 mil hemifrån, men det är lite tråkigt att jag helt enkelt inte hinner med bl a Linnea & Dixie.


Dixie som gjorde sig illa i december är helt återställd och igång efter 15 veckors konvalecens.

Anna har än så länge ingen ny häst så henne behöver jag bara ha dåligt samvete för att jag inte hinner följa med och provrida. Idag var hon dock här på Segersta och provade några hästar som Mads har till försäljning, så då kunde jag vara i närheten och slänga in ett öga ;)


Anna & Danilo på Tre Små Gummors Cup. Hoppas att vi kan åka tillsammans igen snart!

”Mina” ponnytjejer i Waxholm som jag coachat på lagtävlingarna i allsvenskan sedan 2009 har utvecklats åt lite olika håll. Några har klivit upp i Division I, några väntar på höstens Division II. Lite nostalgisk blir jag av bilden – en av de många prisutdelningarna under de tre åren!


Madde & Goldie, Emma & Ermor, Nora & Digge och Bella & Skuggan med Tina Rheborg och mig på Stäket 2011.

4 kommentarer

Under Allmänt

4 svar till “Mina dåliga samveten – ett känns lite bättre just idag

  1. Anna

    Inte ska du ha dåligt samvete!! Du kommer att få jobba desto mer med mig sen när häst väl är inköpt, haha :-D
    Jag ser också fram emot att åka på meeting med dig igen!! Hoppas det blir snart:-)

  2. Vi saknar dig såklart! Men så länge du minns oss när du rider OS är vi nöjda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s