Home Sweet Home…

Sista biten hem var det väldigt vackert kvällsljus och från Gävle gick det hur snabbt som helst. Tänk att man tidigare har tyckt att det var rätt långt att åka och tävla i Högbo/Gävle/Sandviken ;)

DC var installerad i sin box på Herfsta vid 22:30-tiden, efter en liten promenad och en stund i hagen. Själv kom jag ner i min sköna säng på Segersta ungefär vid halv tolv.


Tillbaka i vardagen i morse med uppstigning 06:00 och inte minsta våffla i sikte.. ;)

Den här veckan blir det förstås lite återhämtning för min långresenär. På fredag ska vi på DCs halvårs ”check-up” hos vår veterinär Chris Johnston, på Mälarkliniken. Det passar förstås extra bra att få expertutlåtande på att han är fysiskt OK efter att han levt rövare som han gjorde i Umeå.

Känns som läge att muntra upp mig lite med några vackra bilder på min fina häst

Detta bildspel kräver JavaScript.

Foto: Maria Håkansson

Jag vill passa på och tacka så jättemycket för alla kommentarer och uppmuntran både här, på Facebook och i ”verkligheten”. När det är jobbigt behöver man allt stöd man kan få. TUSEN TACK GULLIGA NI!

loidressage-bloggen tar nu lite lätt sommarlov och kommer med största sannolikhet bara att uppdateras en gång om dagen, om det inte händer något extra speciellt.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s