BE-kort – check, sadel till salu

Nu är BE-körkortet mitt, det känns verkligen superbra!!

Men ingen rast, ingen ro. Jag vill ha ett lastbilskort också, innan 19 januari. Sedan blir det 21-års-gräns på C-körkort… Jag har blanketterna för ansökan om körkortstillstånd på skrivbordet och ska köpa teoriböckerna, sen är det bara att sätta fart. Rejäl fart!!

Det är dock inte helt gratis att ta C-körkort. Jag har ju nyss bytt sadel, vilket innebär att jag har en sadel till salu! Priset på den motsvarar ungefär kostnaden för ett C-körkort. Vet du någon som söker en dressyrsadel, eller behöver du själv en ny…? Kom och köp, haha ;)

Jag har en snygg och mycket välvårdad Albion Platinum SLK till salu! Svart, 17,5 tum med medium-wide bom och standard-seat. Koppjärnet är utbytbart, så sadeln är väldigt anpassningsbar och kan ändras om hästen musklar på sig/tappar vikt. Använd 2 år och 3 månader, utagen i dec 2007. Den har ett minimalt, ytligt jack i framvalvet, normal slitage efter stövlar och stigläder på kåporna. Nypris 25.900 :-, nu 16.000:-. Mejla mig om du är intresserad, eller skicka vidare till kompisar: louise@loidressage.com

På Albions hemsida kan man läsa detta om sadeln: “A stylish competition saddle offering the unique Platinum interchangeable tree and switch panel system, with traditional full grain flap leather and best Italian calfskins for seat and pads, with non moulded flaps.   Available in standard seat or narrow seat.”

(Bildkälla)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s