Voltbygge

Kicki och jag sliter rejält nu. Vi har tvingats inse att det inte kommer gå att bygga klart den riktiga, stora belysta ridbanan på ett bra tag eftersom tjälen vägrar komma – 30-tonslastbilar med underlag kan inte komma fram :(

Så för att vi ska ha någonstans att sätta igång min lilla vildhäst och för att Kicki själv ska kunna rida mer på sina fullblod måste vi åtminstone ställa iordning det som ska bli Rundcorall/Longervolt. Marken är förberedd, precis som till ridbanan, men här kan vi klara att få ut stenmjöl och underlag med traktor och skottkärra. 22 m i diameter ska den bli och ha stolpar med tre rader rep omkring sig.

Den kommer att bli jättefin tror jag, men framför allt är jag nöjd med att kunna ha min pålle instängd när jag börjar tömköra honom inte alltför länge.

Det första som behövde göras var hur som helst att flytta alla uppdragna staketstolpar och sortera dem i brännbara och återanvändningsbara. Det låter som en enkel match men de satt ihop, ibland 5 och 5. Nästa steg är att fylla igen stolphålen ordentligt.

Det gick ganska snabbt att flytta staketet!

I slutet av veckan kommer underlaget förhoppningsvis, håll tummarna!!!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s