Resten av gårdagen

När vi var klara hos Per med sadlarna och hade släppt DC i hagen på Brännskogen lämnade jag av mamma hemma och åkte sedan för att hålla träningar.

Först var jag i Åkersberga. Där red Nina med Shani och Sanna med Molle en dubbellektion samtidigt. Jag har ju oftast träningar för ett ekipage i taget, men jag tycker själv att det fungerar bra att rida tillsammans med ett annat ekipage. På så sätt får man ett lite längre arbetspass men ändå ordentligt med små pauser för hästen.

Det kräver dock lite övning för min del som tränare, att kunna fokusera lagom mycket på vardera ekipage. Särskilt när man har två ekipage som behöver träna på helt olika saker, som jag hade igår. De jobbade på bra allihopa, både ryttare och hästar!

Sedan åkte jag vidare till Rydbo och tränade Anna och Thestor Vi jobbade med både program och ”vanligt” lösgörande arbete. Thestor såg väldigt fin ut (även när han var färdigtränad och körde ner mulen i ridhussanden, haha!)

Nu ska jag ta min prins till ridhuset och träna massor av gymnastikövningar och övergångar! Det ska verkligen bli galet roligt att rida idag, hoppas att DC håller med! Återkommer om det :)

20130312-094711.jpg

Chichi slipper flja med och sitta still i ridhuset – hon föredrar att skutta runt utomhus och sedan ligga i soffan :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s