Så typiskt!

Gick upp 06:45 (slutade jobba 23.30 igår..) för att hinna rida på morgonen. Jag var nämligen tvungen att jobba 11-15 för att få ledigt till Strömsholm på måndag.
När jag kom ut för att ta transporten hade någon parkerat sin bil 15 cm från den. Det skylle ju funka om man kunde köra rakt fram, men det är 90 graders sväng från parkeringen hemma hos oss…
Så jag fick flytta transporten för hand gör att få ut den- inte kul :(
Jag glömde att kontakta Kicki om att jag var försenad, så när jag kom till stallet hade DC precis gått ut i hagen :(

Morgonen gick lite emot mig kan man säga. Men det ändrades snabbt när jag satt upp på DC! När jag red senast var det en hel del som inte riktigt stämde, men jag lyckades uppenbarligen lösgöra honom bra för idag var det väldigt mycket bättre!

Jag passade på att checka av några tighta små programvägar som vi ska rida imorgon. Det är inte helt okomplicerat att lyckas visa upp en bra ökning på 20*40-bana när man har en häst på 177 cm med fantastisk galopp.. Man ska ju hinna bromsa också ;)

DC verkade riktigt nöjd när vi var klara!

20130314-095909.jpg

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Så typiskt!

  1. malin

    haha åhh händer alltid mig med transporten, blir galen på folk…
    var jobbar du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s