Glädjebesked och full fart

Sorry att jag inte hunnit uppdatera!

Jag har jobbat som en tok för att kunna vara ledig på antagningsprov framöver och så är äntligen alla fullbloden igång ordentligt.

Antagningsprov ja – nu har beskeden kommit på alla de fyra utbildningar jag sökt. Jag är hur lycklig som helst över att ha blivit kallad även till de två som jag allra helst vill gå; i tur och ordning Beridarprogrammet och Unghästutbildarprogrammet! Bara att vara behörig till Beridarprogrammet är hur stort som helst och att nu ha blivit uttagen till provet är nästan ofattbart. Man kan helt klart säga att jag står på tröskeln till min stora dröm som så sent som förra våren var helt ouppnåelig (för att inte tala om när DC blev sjuk och opererad…).

20130509-082152.jpg

Till Beridarprogrammets antagningsprov ska DC följa med – han ska ju liksom också bli ”prövad”, så nu trimmar vi för fullt. Även om hoppningsprovet ska ske på en av Flyinges skolhästar, så behöver jag ju träna mig själv och min duktiga häst har fattat att han får ställa upp på det också :) Häromkvällen hoppade vi bana med både vanliga räcken, oxrar OCH vattenmattor!

20130509-081726.jpg

Jag visade inte ens det här hindret utan styrde bara på det och DC hoppade utan minsta tvekan, gång på gång. Så modig kille!

Och så var det fullbloden. Ellen som är anmäld till dressyrtävling kan verkligen springa – två snabba varv på rundbanan och hon var knappt flåsig!

20130509-082014.jpg

Lille Cheveyo fick gå rundbanan igen häromdagen. Han var mest bekymrad över att det var nyharvat :)

20130509-082034.jpg

Sist men inte minst har jag fått ett nytt projekt – Miss Marple, en fin liten tjej som det är tänkt att jag ska göra dressyrhäst av. Miss Marple är till salu. Hon är född 2007, 160 cm , e. Carte d’Or – Eighty Eight Keys.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s