Hetsig helg

Här har det varit tyst ett par dagar!

Jag var faktiskt ledig från jobbet i helgen, men jag lyckades i vanlig ordning proppa mina dagar överfulla. Jag förstår knappt själv hur det går till, men jag har i princip alltid bråttom! Det handlar säkert till viss del om att jag är en ganska rejäl tidsoptimist, men mest av allt om att jag alltid tar på mig mer att göra än vad som är rimligt att hinna med.

I lördags var vi hur som helst på Mälarkliniken för en check-up på DC efter hans vila. Han är fit for fight och nu har Chris hjälpt mig med ett träningsupplägg som jag tror kommer att göra underverk med DC!

dc kliniken

DC väntar utanför kliniken

Dessutom kollade Dylan tänderna på DC och han var väldigt nöjd med hur det såg ut, precis som senast. Det känns superbra att DC ser fin ut i munnen, särskilt med tanke på hur mycket metallskrot dressyrhästar har i munnen.

På lördagkvällen var det dags för släktkalas och sedan var det plötsligt söndag. Jag red ett pass på utebanan på förmiddagen och DC kändes superfräsch och pigg. Sedan stressade jag hem, duschade och bytte om på 7 minuter och kastade mig iväg igen, in till stan för att träffa Emma! Vi körde en picknick-lunch på kajen vid Stadshuset och gick sedan i några fåniga turistbutiker på Drottninggatan.

sthlm

Bara 2 veckor och 4 dagar kvar till flytt söderut!

Så avslutades helgen med att vi hade några vänner hemma på middag. Igår jobbade jag kväll men hann med att rida fem hästar på förmiddagen.

Nu ska jag ta mig iväg till stallet och släpa ut DC på lite jobb!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s