Väntar på bättre tider!

Regn, inget ridhus, alla regnkläder jag haft i stallet är hemma för att packas ner inför flytten… Ingen perfekt kombination.

Jag sitter på DCs ryktlåda i stallet och äter lunch i väntan på att regnet ska försvinna. Har inte alls någon lust att rida ut i pikétröja just nu! Cheveyo har jag redan hunnit rida, två varv på slingan. Mejram är näst på tur och sedan ska jag rida DC.

Just nu känner jag att det ska bli väldigt härligt att flytta till Flyinge och ha 4 ridhus typ 2 meter från stalldörren!

Tidigare i förmiddags hämtade jag in DC från hagen för att ge honom hans müsli. När jag kom ner till hagen syntes han inte till, så jag ropade på honom och tittade sedan ner i min mobil medan jag gick till grinden. Så när jag var framme vid grinden tittade jag upp igen och då stod han plötsligt där, med huvudet utanför staketet och gnäggade högt. Så jäkla söt! Sånt gör att det är värt att vara ute i stallet även när det regnar ;)

20130807-123111.jpg

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s