Berg-och-dalbana

Idag har jag åkt berg-och-dalbana! Och då menar jag inte min vanliga – på DC – utan en i stål.

20130804-082235.jpg

Wihoo!

Mina småkusiner skulle gå på Gröna Lund för första gången och då följde jag med och åkte alla läskiga attraktioner med dem, så att deras föräldrar slapp. Vi hade en väldigt trevlig dag! Lite jobbigt blev det dock på slutet när vi satt högst upp i den 121 meter höga slänggungan och det plötsligt började regna elefantdroppar och hagla helt hysteriskt så det smattrade mot huvudet!

Jag blev fullständigt genomblöt, ända in på skinnet igenom jacka och allting. Skorna droppar fortfarande! Det innebar att jag fick det väldigt stressigt för att hinna hem och byta om innan jag åkte för att hålla dressyrträningar!

Anna och Thestor tränade på Rydbo och jobbade väldigt bra! Det var även många saker som hade tagit ett jätteskutt framåt sedan jag var där i lördags!!

Sedan åkte jag till Brollsta och tränade Linda och Hoppe, som var superduktiga idag också. Vi höll till på utebanan och jobbade mycket med programdelar från programmet de ska rida på nästa tävling. Jag är väldigt mycket för att träna rörelserna just så som de ligger i programmen. De ska sitta i ryggmärgen!

Jag gillar också att rida igenom hela programmen, men då får man ju passa sig så att hästen inte lär sig det utantill… DC kunde MsvB:4 lite för bra ett tag, så då fick jag jobba ett tag med att ”avprogrammera” honom… Imorgon ska vi träna PSG-delar, och vara väldigt försiktiga så att DC inte tar saken i egna händer!

Lämna en kommentar

Under Dressyr, Häst, Ridsport

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s