Vilda hästar får dra mig ur sängen

Fy vad jag är trött idag! Jag är i och för sig inte någon morgonmänniska, men idag var det ovanligt jobbigt att hoppa upp för att börja dagen.

Som tur är har jag en hel del att se fram emot idag. Först ska vi till galoppen med Cheveyo och Ellen. Gårdagens kämpe Hunting Call får såklart stanna hemma! Han behöver ytterligare ett antal tävlingar i kroppen innan vi kan börja hålla tummarna för bra placeringar, men det vet vi ju så vi är bara jättenöjda med att han gillar att springa.

Gladast på Täby igår var nog mamma som än en gång lyckades spela på vinnaren i loppet utan att se varken program eller odds, bara genom att titta på hästarna i defileringen. Kul att även dressyrmäniskor kan ha öga för snabbhet, eller hur?

colle löp

Hunting Call sadlas av efter starten

Jag är inte helt hundra på hur upplägget ser ut idag, men jag tror att tanken är att vi ska låta Cheveyo testa att starta ur boxarna! Han ska i alla fall gå med galoppsadel för första gången. Ni kanske kommer ihåg hur det gick med mina vrister när jag red igenom boxarna i vanlig sadel..

Det jag ser fram emot mest idag är dock att rida DC! Han var så duktig igår, jag var jättenöjd med honom! Det är så härligt när bitarna faller på plats en efter en, jag hoppas att det tänker hålla i sig! Och så hoppas jag att vädret är fint resten av dagen, så att vi kan rida i backarna!

Sen avslutar jag dagen med jobb 16-23. Känner mig inte jättetaggad på det egentligen, men man kan ju inte bara göra roliga saker, right? ;)

Ni har väl inte missat att jag har super SALE på min Albionsadel nu sista veckan före flytten? Kolla HÄR!

Lämna en kommentar

Under Dressyr, Häst, Ridsport

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s