Kort rapport om tävlingen

Förlåt att jag inte uppdaterade om tävlingen redan igår, men jag var totalt slut…
Eftersom jag numera har fyra hästar här på Flyinge, hade jag efter tävling, urpackning etc även fyra Loggböcker att leverera. Det ska nämligen göras varannan söndag. Mallarna är riktigt bra och definitivt användbara för framtiden.
När jag var klar och hade mailat dem slocknade jag helt enkelt ;)

Tävlingen behövde jag en stund på mig att fundera över – ja, jag ÄR väldigt analytisk, ibland nästan för mycket.
Det superhärliga var att DC kändes glad och pigg, med öronen framåt och spelande hela tiden. På framridningen var han helt underbar, men blev spänd inne i ridhuset.
Min lilla häst är som bekant en väldigt känslig liten figur och jag tror att det tar rätt hårt på honom med allt nytt och i många fall läskigt. Så jag är egentligen nöjd med att det gick så pass bra som det gjorde ändå och framför allt att han inte protesterade när han fick åka tillbaka till tävlingsplatsen för ännu en klass, efter en paus hemma.

Våra poäng var inget att jubla över – förutom 8:a på bakdelsvändning och att alla bytena satt i MsvB:4, men vi fick kommentarerna att han var Flott häst och att jag hade Fin sits, så det var kul!
Kul var också att ha en hejjarklack som t om filmade ritterna :) Tack snälla Jennie – även för billån – och Amanda, Matilda och Sarah!

Mamma har precis smsat bilder på Chichi och skriver att hon deppar och längtar efter matte. Gissa vem som längtar?? Om 25 dagar får jag träffa min fina vovve<3

20130909-205542.jpg

20130909-205555.jpg
Söt, söt, söööt!

Lämna en kommentar

Under Dressyr, Häst, Ridsport

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s