Tjockisar?

Dagen fortsatte på bästa möjliga sätt efter lunchen!

Tömkörningen för Bo Jenå gick jättebra, klart över mina förväntningar. DC skötte sig fint trots att omgivningen stundtals var lite kaosartad och han var riktigt fin i alla gångarter.

Three Hearts gick på täckta banan tillsammans med sin bästis Leo och de andra små 3-åringarna. Han var väldigt duktig, jag är så nöjd!

Qruella gjorde också ett bra jobb idag, det går verkligen framåt! Nu ska hon få vila tills på måndag, lyxigt värre! ;)

Egentligen hade jag tänkt rida Ascot på täckta banan, men den var upptagen eftersom hippolog-ettorna hade nollning där. Så det blev tyvärr ridhuset för honom idag också, jag kompenserade så gott jag kunde med att skritta av ute. Första gången jag rider ut på honom vill jag gärna ha sällskap. Hoppas verkligen på att kunna ordna det i helgen!

När Ascot jobbat färdigt fick han ett bad och plötsligt en helt annan färg på svansen :) Den är mycket snyggare silverfärgad än gultonad. Men jag inser ju att den lär se likadan ut imorgon igen – det är ju så mysigt att ligga i spånet!

Jag passade dessutom på att väga Ascot. Sedan tittade jag på viktlistan i stallet och konstaterade att jag har 3 hästar på topp 5 i vikt!! (Vi har hunnit väga ca 40 hästar.) Jag har, av ganska självklara skäl -mina 180 cm – riktiga tungviktare.

DC leder viktlistan solklart med sina 690 kilo – och här går jag och gnäller över att han är smal. Då förstår man hur stor han faktiskt är..! Han har 35 kilos marginal till 2:an.. Qruella innehar 4:e-placeringen och Ascot är 5:a!

Lämna en kommentar

Under Dressyr, Häst, Ridsport

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s