Första dagen på nya blocket!

Började dagen med stalltjänst och efter den råkade det vara jag som hade tid att traska iväg till kliniken med den här lille stackaren:

20131104-155533.jpg

Scarface!

En spark en bit nedanför ögat gav ett fult hål och en fraktur in till bihålan. Det såg ganska obehagligt ut men hästen fick förstås bästa möjliga vård och verkade inte allt för ledsen själv!

Sedan var det egentligen longering för 2C-hästarna, men jag valde att tömköra Qruella, som nu alltså uppgraderats från ”utanför undervisningen” till min C-häst.

Jag lyxade till det med en lång lunch i trevligt sällskap innan det var dags för första dressyrpasset med min ”B-häst” Sinful.

Det var ett väldigt basic pass som i det stora hela bara handlade om att han skulle gå fram för min skänkel utan att bli tjurig mot den. Man får ju ta en sak i taget när man börjar med en ny häst och jag tycker att jag och Karin hittade den största pusselbiten att lägga på plats från början, så får vi bygga vidare på detaljerna sen.

Jag var väldigt nöjd med resultatet och tror att jag och Sinful kommer ha mycket kul ihop! Och Karin sa också att det var bra jobbat – eller rättare sagt sa hon ”Good job!”. Det har blivit lite svengelska efter hennes vecka i England hos Kyra Kyrklund ;) (Åh nej, jag är absoluuut inte alls avundsjuk… Eller?!)

Lämna en kommentar

Under Allmänt, Dressyr, Häst, Ridsport, Sport

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s