Svarta hingsten

Nej, Svarta hingsten läste jag faktiskt inte när jag var liten – Fullblodsserien, Klara-böckerna och Britta och Silver var mina favoriter. Och ett helt gäng serier till faktiskt, jag var extremt mycket av en läsnörd när jag var liten. Det är jag egentligen fortfarande, bara att jag aldrig har tålamod till att sätta mig ner med en bok. Kanske något att ta tag i?

svartahingsten

Såg dock filmen även om jag skippade boken!

Men nu så är det svarta hingsten på riktigt, närmare bestämt fina 4-åringen Sinful.

Idag var det tömkörning på schemat. Vårt första gemensamma pass för Bo Jenå gick riktigt bra :) Vi fick bland annat träna på skänkelvikning och travbommar. Det var kul att få se Sinful från marken, då är det lättare att hitta rätt när man väl sitter på ryggen tycker jag. Imorgon ska vi hoppa för Astrid, ska bli väldigt spännande!

Resten av dagen har, som de flesta dagar, gått undan!

Qruella var med på grupplektion idag igen, och den här gången red jag dessutom! Hon var helcool, till och med lite seg. Bara att tacka och ta emot ;)

I samband med lunchen var jag på studeranderådet, som representant för UP-eleverna (och alla som känner mig garvar nu rått åt min förmåga att alltid ta på mig minst en extra grej…) En stor fördel med liknande engagemang förresten är att en fattig och alltid hungrig student får lunch, haha ;)

Jag har även ridit Lord Lexington. Vår första lektion är hoppning med Ancan på torsdag, så det kändes bra att prova på honom lite i lugn och ro först. Jag tycker att jag fick en ganska tydlig uppfattning om Lexington idag och har rätt klart för mig vad jag ska prioritera i arbetet närmaste tiden. Det är alltid kul att börja med en ny häst!

Senare på eftermiddagen var jag hos Olof och kollade på min blivande praktikplats. Det är tack och lov rätt nära med cykeln, särskilt hemvägen som är nedförsbacke – typ den enda i Skåne ;) Det känns riktigt kul och lovande att komma till Stall Västergård efter Nyår!

Inga teoriläxor idag! Bara middag och sen TV i sängen.

20131105-174049.jpg

När bästa Chichi var på besök <3

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s