Största leendet och guldstjärna!

Idag var en stooor dag för Qruella! Hon gjorde nämligen sitt första ridpass utan Astrid i ridhuset. Och hon skötte sig fint!

Jag var så nöjd och stolt över lilla gumman så jag inte kunde sluta le! När Anders påpekade det började jag såklart garva också och då var han förstås tvungen att ta en bild på dagens största smile och lägga upp i vår facebookgrupp.

20131108-163920.jpg

Trött häst och löjligt glad ryttare ;)

Sinful hade en välförtjänt vilodag. Han chillade i solen i hagen och verkade mer än nöjd med det.

20131108-164624.jpg

Vi har haft så här fint väder hela dagen!

Lexington fick en uteritt i Warren Hastings. Vi skrittade mest, men tog ett varv i galopp också. Först tänkte jag att det kunde bli lite knepigt med alla vattenpölar, för han var ganska tittig, men han tog chansen att visa sin hoppförmåga och satsade fullt över pölarna :)

Nu på kvällen har jag varit funktionär, sedan 16-tiden. Först var det en hoppklass som gick ganska fort, och sedan byggde vi bort banan. Så vattnades och harvades den och under tiden åt vi middag. Efter det var det dags att bygga upp en ny bana. Vi blev klara vid 21.30 och jag som började dagen 05.30 i morse var rätt så övertrött mot slutet.

Imorgon är jag funktionär igen och börjar 07.15. Vi räknar med att vara klara för dagen vid midnatt, tjohoo!! Fast det ska bli väldigt kul!

Lämna en kommentar

Under Dressyr, Häst, Ridsport

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s