Walk of shame

Yes, i fredags fick jag göra en walk of shame.

Och då menar jag inte den där på tunnelbanan på väg hem i gårdagens klänning som man skämtar om. Utan jag syftar på den man gör smutsig och lätt haltande ut ur ridhuset utan häst.

Jag började ju fredagen med hoppträning på Sinful. Det gick inte alls bra, jag red riktigt dåligt och han kändes jättespänd. För min del slutade träningen med att han kastade av mig efter hinderserien vi tränade på. Jag brukar verkligen inte vara den gnälliga, känsliga typen, men jag hade ont i princip överallt och huvudet bara snurrade.

Det blev inte mer ridning utan Anders fick komma och hämta Sinful och ta honom till stallet. Själv satt jag nästan 3 timmar på golvet i täckesrummet i stallet, yr i huvudet och mådde skit.

Sen tog jag mig i kragen och gick och åt lunch med Sarah och Molly, innan jag cyklade hem till min säng och stannade i den ett dygn.

tjamnig

Det här var förresten det första som mötte mig när jag kom hem, lite kul. Tajming!

Igår var jag i stallet en stund på eftermiddagen, och på kvällen åt jag, Amanda och Sarah plankstek. Vet inte när jag gjorde det senast men det var helt sjukt gott! En del godis blev det också, choklad läker ju alla sår ;)

Idag gick jag upp vid lunchtid och drog iväg till stallet där jag bland annat longerade Lexington. Han såg fin ut, ända tills det kom in ett körekipage i ridhuset. Då såg han plötsligt ut som en giraff. Men en söt sådan i alla fall!

Mer händelserik än så blev inte min helg, men nu borde jag ju vara hyfsat utvilad inför veckan som kommer, huvudvärken till trots. Vilket är bra, för veckan innehåller en hel del!

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Walk of shame

  1. Stackars lilla Loi … Mor din berättade vad som hände… Kram!
    //A

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s