En skruv lös?

Det blev inte 100% som planerat med hästarna idag.

Lexington gick sin joggingrunda jättebra, vi red i Warren Hastings och solen strålade på det frostiga gräset. Kallaste dagen hittills! Lexington kändes riktigt fin, tror att våra dressyrpass fre-lör och sen en vilodag på det gjorde susen.

24 sept

Limoncello och Hipp San nöjda med livet!

När eftermiddagsstalltjänsten var klar tänkte jag rida dressyr på Sinful. Tog fram alla grejer, ryktade pållen och började sedan kratsa hovarna. Och det var där planeringen sprack. Svarta hingsten hade bara 4 ½ söm i skon istället för 6. Skon hade dessutom böjts lite och var inte i ridbart skick, så han får gå till smedjan imorgon bitti. Ska bli spännande att sitta upp efter det som blev tre dagars vila. Hoppas att det inte är en skruv lös istället för en söm då ;)

Idag har jag dessutom hunnit med en powerwalk medan det fortfarande var ljust ute. Väldigt nöjd med det, hur skönt som helst!

PW

Gick längs med ån där svanarna simmar runt i kylan

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s