Freezing!

Idag är det kallt, kallt, kallt!

Vi hade 7 minusgrader i morse och jag var glad att inte ha morgonstalltjänsten. Istället började dagen med lektion på täckta banan. Qruella skötte sig strålande och tog sin första galopp i grupp där inne.

Om man nu kan kalla det inne, för det är minst lika kallt där som ute! Jag tappade känseln i fingrarna, så nu får jag nog börja använda vinterridhandskarna… Fötterna klarade sig däremot bra, för häromdagen var jag duktig och kom ihåg att lägga i varma sulor i stövlarna, wihoo ;)

Sedan fick jag upp värmen igen genom att rykta både Qruella och Lexington ordentligt. När de var snyggare än någonsin var det dags för Kaka. Även hon skötte sig fint och Mikaela och jag var glada! Dessutom var Kakas ägare på besök.

Efter lunchstalltjänsten hann jag titta lite på Astrid och Lexington när de red för Kyra. Vid 15.30 har jag dressyrträning för Karin och efter det ska jag hinna rida Sinful innan 18, då jag ska på första aktiviteten med Toppform Flyinge. Det är en fyssatsning som drar igång idag, ska bli jättespännande!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s