Kick-start

Idag är en sån där dag när det känns som att jag har minst 30 bollar i luften samtidigt..!

Jag har massor att fixa inför att jag åker hem imorgon kväll. Allt från vem som ska ha ansvar för mina hästar över helgen till grejer som måste tvättas och packas.

Det fick bli en kick-start på dagen i morse, genom att jag gick upp och motionerade två av hästarna innan första lektionen, som började 9. Qruella såg lagom förvånad ut när jag kom vid 06.50 och började göra i ordning henne. Men vi gjorde ett väldigt bra tömkörningspass! Det är så skönt att ha hela ridhuset ifred just när man tömkör. Lyx! :)

Lord Lexington fick en lugn uteritt. Han har ju jobbat på med Astrid och Kyra i två dagar nu och imorgon ska vi hoppa! Så han behövde en liten paus kände jag. Under morgonens lektion fortsatte redovisningarna av härstamningsanalyserna. Eftersom jag redovisade förra veckan behövde jag varken prata eller tänka, ganska skönt faktiskt ;)

Nu är jag hemma och käkar lite lunch, därefter är det dags för hoppning på Svarta Hingsten. Jag försökte ta en söt bild på honom igår, men det gick sådär…

laserhingsten

Laserhingsten!

När eftermiddagen är avklarad har jag tack vare den tidiga morgonridningen ganska gott om tid för att få styr på resten av livet, känns bra! Vem vet, jag kanske till och med hinner ta tag i min inlämningsuppgift i foderkunskap? Foderstatsberäkningarna blev klara innan deadline så nu är det bara att köra vidare :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s