Packat och klart

Min ”30-bollar-i-luften-dag” redde faktiskt ut sig riktigt bra!

Jag är verkligen sååå nöjd med att jag pallrade mig upp i morse och motionerade två hästar innan första lektionen. Annars hade jag inte varit särskilt i fas just nu!

Sinful var duktig på hopplektionen och jag var hyfsat nöjd med mig själv också. Kaka skötte sig super på inridningslektionen och Mikaela red henne lös i både skritt och trav!

Nu har jag tvättat, packat och städat hemma. Konstigt att städa när man ska åka bort kanske, men jag vet att jag får lite lätt panik om jag ska komma hem till ett ostädat rum på måndag kväll. Jag hatar verkligen att ha stökigt runt om mig, det tar så himla mycket energi.

Stalltjänstbyte, hästansvar och så vidare är också fixat. Jag är väldigt tacksam över att ha så gulliga kompisar som ställer upp och hjälper till!

Förresten landade det här i brevlådan idag:

diplom

:D

Och så har vi fått schemat för nästa vecka. Det ser suveränt ut måste jag säga! Massa kul grejer inlagda utöver de ”vanliga”. Bland annat en ny omgång sitsträning, första passet med bommar för Qruella och så en ”internationell dag” då hela Flyinge ska prata engelska… Kan ju bli spännande! ;)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s