Tåg-tur

Det rullar ju på riktigt bra det här! Tåget från Lund C gick bara ett par minuter efter utsatt tid, tack för det! Och jag lyckades ta mig till Lund också, trots tjurig busschaufför, jobbigt tunga väskor och äckligt regn ;)

tåg

Snart så!

Egentligen har jag inte så mycket att gnälla över utan jag har det faktiskt riktigt bra här på mitt tåg. Jag har en fönsterplats och sätet bredvid är tomt. Eller rättare sagt har jag mina ben där. Skönt att slippa trängas med andra!! Ibland ska man ha lite tur.

Jag jobbar på mitt foderarbete och det känns som att det kommer bli kanonbra! Allt går så mycket lättare med bra musik i hörlurarna och en stor påse godis… Mina medpassagerare måste undra varför jag ser så jäkla glad ut. Livet är på topp helt enkelt!

tågdator

Foderarbetet på G

 

Jag har ett projekt till förutom foderarbetet – att skriva klart hästarnas loggböcker och skicka dem till Anders. Både Lorden, Prinsessan och Svarta Hingsten skötte sig strålande idag, så det blir ett rent nöje att skriva klart loggböckerna.

Qruella red jag i Crafoordhallen för första gången – inga konstigheter alls tyckte hon. Vi galopperade på riktigt bra, men plötsligt siktade hon in sig på en av sockerbitarna Anders ställt upp för att dela av banan. Hon måste hört att vi ska rida bommar nästa vecka… Hur som helst lät hon bli att hoppa den, för när hon kom nära skvätte det ju grus på den och det var förstås otroligt läskigt. Men numera vet hon ju att man inte kommer att dö bara för att man blir rädd, så hon andades ut och fortsatte gå som en klocka.

Lord Lexington hoppade jag på lektion för Astrid i morse. Det känns bättre för varje hoppträning tycker jag, det går helt klart åt rätt håll. Sinful skrittade jag ut på, vi tog ett varv runt terrängbanan. Finfint sällskap i form av Erika, Sarah och Matilda gjorde att det var trevligt trots regnet :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s