Globenhelgen so far

Mamma och pappa hämtade mig på Centralen vid 23.45 i fredags kväll. Helt otroligt att tåget var i tid :) När vi kom hem drack vi vinter-ale och åt toast skagen.

Igår åkte vi in till Globen och tittade på världscupsdressyren. Att komma till Globen är lite som att komma hem. Det går att gå ungefär 15 meter i taget i pauserna utan att krocka med någon man känner. Supertrevligt! Många fina ritter fick vi se och framförallt Tinnes magiska ritt på Don Auriello! Dessutom var min gamla chef Jeanna med på sin Liza Minelli, och gick vidare till küren idag efter en väldigt fin GP-ritt. Min gamla tränare Mads gjorde världscupsdebut med Weine. Kul att se dem på plats!

På eftermiddagen och kvällen åkte jag runt och höll dressyrträningar. Väldigt nöjd med att ha min Uhip-kappa på mig. Det är ju iskallt här uppe i Norrland för en stackars skånebo ;) Linda gav mig en tidig julklapp när hon och Hoppe hade tränat klart på sina galoppombyten. Så himla snällt och jag blev verkligen jätteglad!
image

Min mormor, morfar och moster kom på middag hemma hos oss. Jag fick välja mat vilket innebar stark köttchili, margaritas och nachos, blåbärspaj med vaniljvisp, mörk choklad och så vidare.

Imorse började jag med att köra till affären och köpa nybakt lussebulle, vörtbröd, edamerost och vispgrädde. Perfekt första adventsfrukost med julmusik, adventsljusstake och hela köret! Och ja, jag har en chokladkalender… Och det är en tecknad häst på den, precis som förra året. Våga vägra vara vuxen, haha!

image

Nu har jag och mamma åkt in till Gamla Stan, vi sitter på Chokladkoppen vid Stortorget och äter lunch. Jag har fått min efterlängtade kopp varm vit choklad… Sinnesjukt gott!

image

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s