Aktivitetsrekord?

Nu sitter jag på tåget från Sthlm till Lund. Helgen har varit fantastisk och jag har hunnit med så otroligt mycket! Vet inte hur mycket man maximalt kan klämma in på 3 dygn, men jag är ganska säker på att jag är nära ett rekord.

Jag har så mycket packning med mig nu  så jag vet inte hur jag ska lyckas ta mig hem. Till Lund är väl inga problem för de släppte faktiskt ombord mig på tåget trots att mina väskor nu tar 3 gånger så mycket plats på bagagehyllan som de borde :) Men sen är det dubbla bussar för att komma hela vägen hem… Tycker redan synd om mina axlar.

Men härligt nog innehåller packningen ett par nya hoppstövlar! Dom har jag faktiskt inget alls emot att släpa på utan jag är bara så lättad att jag fick tag i dom!

Idag har jag förutom att shoppa både det ena och det andra hunnit med att äta lunch på Vapiano tillsammans med mamma. Även Stockholms Glasshus och Espresso House har fått besök.

1486750_10153595791460473_739654349_n

Tomtelatte i mitt <3

På morgonen var vi förbi mormor och morfar en sväng och åt lussebullar, efter att ha lämnat Chichi hos veterinären för en tandoperation. Dessutom har jag spenderat en stund hos frisören och har numera kortare hår i fräschare färg. Happyhappy!

Så nu ska jag fortsätta på mitt foderarbete. Har ju några timmar att slå ihjäl..

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s