Tillbaka i min härliga vardag

Jag tog mig faktiskt hela vägen till Flyinge igår! Vid 22.15 klev jag innanför dörren hemma, helt ok ändå. Då hade jag dessutom hunnit handla i Lund. Inser att jag måste sett otroligt rolig ut när jag bokstavligt talat haltade runt inne på ICA med mina väskor.

I morse var vi på täckta banan med inridningshästarna. Det innebar att jag fick ett litet joggingpass som start på dagen när jag, Kaka och Day Dream travade runt varv på varv. Lyxigt för Mikaela och Sarah som bara behövde åka med ;) Nu vet jag i alla fall ungefär hur Astrid och Anders haft det på sina joggingturer bredvid Qruella!

Just Qruella var mitt största glädjeämne idag! Vi travade över bommar för första gången och hon skötte sig helt exemplariskt. Hon satte inte en hov fel, tvekade inte överhuvudtaget och bjöd på framåt bättre än någonsin.

Lexington har också bidragit till mitt glada humör. Först med en väldigt mysig kramstund i morse då han tog sovmorgon och blev väldigt nöjd när jag tassade in och kliade och klappade på honom. Och sedan med ett roligt dressyrpass för Karin där Lex kändes superpositiv och arbetsvillig. Karin kommenterade att han såg väldigt glad ut. Måste varit sovmorgonen som gjorde det ;)

1471375_10153600195550473_498222226_n

Lexington myser

Sinful har jag tömkört för Bosse. Det passade ju väldigt bra att ha den lektionen idag efter att ha sett Bosse och de andra i tömkörningskadriljen i Globen. Bättre inspiration och demonstration går knappast att få! Och jag tyckte nog faktiskt att jag tömkörde ovanligt bra idag. Får be att de visar kadriljen varje helg helt enkelt!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s