Swenglish-day

Fina Lexington gick ett helt suveränt dressyrpass igår! Vi jobbade själva med samma saker som på träningen i tisdags och det var redan såå mycket bättre. Så idag skippade jag ridhuset och stack ut på galoppbanan med honom. Dvs innan det började blåsa allt för mycket, det räckte bra med fartvinden ;)

Sinful gick bra både när jag red dressyr själv igår och när vi hoppade för Ancan idag. Lektionen idag hölls såklart på engelska, eftersom vi hade vår internationella dag.

Jag tycker att det har funkat väldigt bra att ha lektionerna på engelska. Det har nästan blivit ännu bättre än vanligt eftersom förklaringarna i många fall har blivit extra utförliga. Sen kändes det som att alla kom igång med snacket ju längre dagen gick, så vi kanske borde ha internationella veckor istället för dagar? För i morse var det mest svengelska i stallet :)

Lilla (?) Qruella löshoppade igår och tyckte som vanligt att det var roligt. Hon hoppade inte sådana där supersprång som senast, men det är inte alls helt fel. Som Gitte påpekade så är det bra om hon hoppar lite mer som igår när vi ska börja hoppa uppsuttet, för då hoppar hon inte mig ur sadeln.

20131204111709(1)

Q <3

Och börja ”hoppa” uppsuttet, det ska vi göra redan imorgon! Det har blivit en liten schemaändring, så istället för vanlig ridning i Crafoord har vi bommar/hoppning i stora ridhuset. Ska bli otroligt spännande!

Qruella hoppar

Tjohoo, roligt!

Imorgon har jag hoppning även på Lexington. Jag föreslog att Astrid kunde köra lektionen på tyska, nu när vi ändå är igång med språkbyten. Då tänker jag liksom att förstår vi vad vi ska göra så är det jättebra, och förstår vi inte kan vi ju göra lite som vi vill ;)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s