4 av 4 guldstjärnor

Idag har hästarna varit på topp! Allihopa har gått bättre än vad jag hade förväntat mig.

Lexington var bara så himla rolig att rida på hopplektionen! Han var på superhumör och jag med. Vi hoppade bana och det är det absolut roligaste i hoppningen tycker jag. Det gäller bara att komma ihåg vägen, vi dressyrryttare är ju vana vid att få träna in programmet lååångt i förväg ;)

Qruella var i stora ridhuset för första gången och tog det fantastiskt bra. Hon stirrade lite skeptiskt på de stora dekorationerna vid utgången, men sa ingenting om de stora läktarna eller det knastrande ljudet från infravärmen i taket. Hoppade gjorde hon också snällt och lugnt, över ett litet, litet kryss som sedan blev ett mini-räcke.

När jag tog ut Sinful för att rida ett dressyrpass trodde jag att han skulle vara på tårna. En 4-årig hingst som är lite taggad i vanliga fall och nu inte varit i hagen på två dagar på grund av det kaosartade vädret… Så jag hade både en plan A, en plan B och en plan C när jag gick ner till ridhuset med honom. Men han var förvånansvärt nog lugnare än vanligt och riktigt trevlig att rida!

Sist ut för dagen var Fay, som låg och sov lite middag när jag kom för att rida. Hon verkade dock inte allt för ledsen när jag började göra i ordning henne. Hoppning i all ära men det kändes lite som att komma hem när jag sedan satt upp i dressyrsadel :) Fay gick kanon hon också, så det blev 4 guldstjärnor av 4 möjliga till hästarna idag!

Vi har klarat oss bra i stormen hittills, peppar peppar! Strömmen har funkat, väldigt skönt med tanke på att vi vid förra stormen fick vattna och fodra ca 50 hästar för hand eftersom varken hömaskinen eller vattenkopparna funkar utan el. Så vi har inte allt för mycket att gnälla över!

Imorgon är det Öppet Hus här, jag ska bla stå i Flyinge-montern tillsammans med Anders och svara på frågor om utbildningen. Dessutom är det julmarknad, lite uppvisningar och annat kul!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s