Stjärnan Sinful

Hemma på en liten lunch innan det är dags att cykla tillbaka till stallet och rida Lexington. Makaroner och falukorv är så himla underskattat, sjukt vad gott det är! Och så en latte på det.

Under förmiddagen hade vi teori, och då fortsatte redovisningarna av härstamningsanalyser. Jag är ju som sagt klar med min redovisning så jag behövde bara sitta och lyssna. Skön start på dagen och intressant såklart. Det finns ju hur mycket som helst att lära sig om härstamningar, det kan man hålla på med i all oändlighet.

Q och tikki

Qruellas hagkompis Perfect Timing var en av dem som analyserades idag

Jag har inga av mina hästar schemalagda idag, så efter teorin red jag Sinful. Vi trimmade dressyr i Wallenberg och det måste nog ha varit vårt bästa pass hittills. Eller inte ens nog, utan definitivt! Så dagens guldstjärna måste faktiskt gå till Svarta Hingsten, oavsett hur bra Lexington sköter sig! Qruella ska få en välförtjänt vilodag tänkte jag.

Sen är det lektion med Mikaela och Kaka och därefter lite eftermiddagsstalltjänst. Efter den är planen att gå och väga alla pållarna, det är vägvecka nu. Någon man eller två ska hinna ryckas också. Känner att jag har en väldigt lugn och okomplicerad torsdag, rätt skönt :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s