Sthlm vs Flyinge

När jag kom hem igår kväll åkte jag och mamma en liten sightseeingtur genom stan. Jag tycker verkligen att Stockholm är en av världens vackraste städer, och det blir ju inte direkt sämre med allt julpynt!

renarsthlm

Enorma glitter-renar!

Inte utan att man tänker ”hur kunde jag flytta härifrån”. Men svaret på frågan varför är så himla självklart så tanken försvinner lika fort som den kommer. Hur häftigt det än är med gigantiska glitter-renar kan det inte konkurrera ut alla härliga hästar på Flyinge!

Just nu är jag väldigt nöjd med tillvaron. Idag har jag hunnit med en hel massa kul.

Under förmiddagen har jag hållit träningar för duktiga ekipage som gjort riktigt bra ridpass. Anna hade dessutom dragit ihop ett jättegäng av ”gamla” klubbkompisar från Waxholms Fältrittklubb, som kom och tittade på träningen och sedan fikade vi allihopa och hade supertrevligt. Kändes verkligen som gamla goda tider!

loiannathestor

Med Anna och Thestor på Rydbo

Bästa mormor och morfar kom och fikade hos oss på eftermiddagen. Mycket fika idag med andra ord! Inspirerad av Annas mumsiga saffranslängder har jag dessutom bakat sådana jag också.

Självklart har jag passat på att klä julgranen. Lite tidigt kanske men jag kommer ju inte hem mer innan, eller för den delen under, julen. Och så kom jag på att jag inte spelat piano sedan jag flyttade, så jag plockade fram massa noter till jullåtar och gick loss på. Tur för min familj att jag åker hem i morgon kväll ;)

julgran

Kan ju inte missa chansen liksom!

Men innan dess ska jag till Täby Centrum och försöka leta upp något att ha på mig i jul. Även om jag ska vara på Flyinge hela julveckan vägrar jag spendera julafton i ridbyxor! Min garderob lider av akut klänningsbrist.

Sedan ska jag till Torsholma och hålla mer träningar, och efter det bär det av till Arlanda och hem till mina fina vänner och hästar!

1 kommentar

Under Allmänt

Ett svar till “Sthlm vs Flyinge

  1. Torsholma, nästan i mina och Nikkis hemtrakter ju ;) Låter som en härlig helg du haft! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s