Rätt start

Hur man startar en onsdag på bästa sätt?

Ett lyckat dressyrpass på en samarbetsvillig och glad häst! Det finns knappast någon bättre metod för att börja en dag så bra som möjligt :)

Vi hade lektion för Olof, jag red på Airmail. Det var ett basic pass med fokus på lösgörande arbete och såklart att lära känna hästarna. Airmail jobbade på med en väldigt trevlig inställning och jag tycker att vi förstår varandra bra!

Airmail2

Jag ser verkligen fram emot att fortsätta med Luftbrev. Imorgon är det hoppning som gäller och det är ju egentligen ”hans gren”, åtminstone om man ser till härstamningen!

Efter dressyren tränade jag Venedig. Det går åt helt rätt håll med henne och hon blir tryggare och tryggare med alla konstiga saker jag hittar på, som typ att hänga på henne – ska man verkligen ha människorna på ryggen? ;)

Sedan var det Zunshines tur och löshoppning var dagens aktivitet för inridningshästarna. Det gick bra för både henne och hennes klasskompisar.

Zunshine 1a löshoppningen

Royal Lady som gick ett bra dressyrpass igår fick vila idag, välförtjänt. Däremot fick hon genomgå en frisering och svanstvätt! Även Airmail och Zunshine fick en styling och nu är de tiptop allihopa. Nästa projekt är att gå och väga dem också.

Imorgon börjar vi klockan 9 med LIA-redovisningar. Jag är en av dem som ska redovisa imorgon och berätta om min praktikplats. Det är ett gäng frågeställningar som ska besvaras, t ex hur träningen av hästar i olika åldrar går till där, hur LIA-värdens nätverk ser ut osv. Så nu ska jag sätta mig med en semla och försöka göra klart min Powerpoint utan att låta prestationsångesten ta över ;)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s