Brevlåda bockar loss!

Idag har varit en väldigt lugn dag för min del. Nästan lite väl lugn, men det behövdes nog faktiskt.

Jag hade ju inga lektioner alls, så jag pallrade mig iväg till stallet lagom till lunchstalltjänsten. Vi gjorde den och så blev det en långlunch med efterrätt och hela köret. Jag är inte säker på om jag verkligen förtjänade det med tanke på att jag inte gjort någon nytta alls under förmiddagen, haha.. I ridhuset pågick gångartstest fas I för 5-åriga hingstar, bra lunchunderhållning!

Sen tog jag och Airmail en uteritt tillsammans med Matilda, Zinzano, Molly och Davina. Vi red runt terrängbanan, fortsatte på Årundan och avslutade med full fart på galoppbanan.

Luftbrev, eller Brevlåda som han plötsligt fick som extra smeknamn, var på toppenhumör och bockade hejvilt så att skummet runt munnen (hans alltså..) flög åt alla håll så fort jag tryckte på gaspedalen! Han fick springa först och vi lämnade hoppryttarna på efterkälken både en och två gånger ;)

Men när vi red sista raksträckan på galoppbanan chockade han lite genom att helt plötsligt från full galopp hoppa rakt ut från banan och in i buskarna bland träden! Där blev det tvärnit och sen gick han glatt upp på banan igen och galopperade vidare. Jag vet inte om jag eller Airmail själv blev mest förvånad när vi från ingenstans stod mitt i skogen.

venedig

Venedig fick ett vårbad idag

Royal Lady har jag ridit dressyr på. Vi började på Melonbanan medan det fortfarande var hyfsat ljust, men det tog inte så lång stund förrän jag knappt såg öronen på henne så då tänkte jag flytta in i Crafoord. Där var det dock upptaget med hoppträning på ena halvan och bokning för Bruksprovets fria ridning på andra. Så det blev Wallenberg istället och det gick ju bra det med även om det var lite mer folk där.

royal lady

Redhead!

Royal Lady kändes bra idag, väldigt positiv till arbetet. Imorgon tänkte jag ta med henne till dressyrlektion för första gången. Airmail ska hoppa, denna gång inte ut i skogen utan över hinder i ridhuset. Zunshine har vanlig inridningslektion och Venedig tänkte jag trava lite mer på!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s