Grattis Frans Andreo II och Malin!

Måste avsluta Bruksprovet med ett Grattis till min gamla klubbkompis från Vallentuna Malin Isaksson som på andra försöket fick sin vackra uppfödning Frans Andreo II godkänd!

Helt enligt mitt måtto att aldrig ge upp! :)

Det finns massor av bilder på ”Frasse” på diverse sajter, men jag har inte tagit någon egen och vill inte hamna i någon kopieringskonflikt, så ni får hitta honom ändå.

Dagen har delvis förflutit i stormens öga – läs Stora Ridhuset. Jag har bl a sett hingstklasserna i både hoppning och dressyr. I dressyren var det tyvärr bara 3 starter, men i hoppningen desto fler. Sedan var det saluhästvisning där bla Olof och Karin hade hästar med. Och så avslutades det hela såklart med själva premieringen av de godkända hingstarna!

Premieringen var riktigt kul att kolla på. Vissa hingstar uppförde sig exemplariskt, andra not so much :) Vi fick se allt från flashig trav vid hand till capriole och försök till kast med liten hingstvisare :)

Jag har sett många riktigt fina hästar den här veckan. Men den som jag föll helt pladask för råkar faktiskt vara en hopphingst – närmare bestämt Comfortuna VDL! Vilken häst, och vilken j-kla hoppning han bjöd på under hingstklassen idag! Bakbenen var typ ovanför öronen på honom i sprången. W-O-W.

Den här dagen försvann fortare än kvickt. Jag hann åtminstone med att rida Airmail, men imorgon får jag nog ta tag i en del inlämningsuppgifter ;) Planen var att göra dem idag, men först dök det upp en oväntad men väldigt välkommen frukostdejt och sen blev det läktaren hela eftermiddagen.

Men jag klagar inte. Bruksprovet är ju en gång om året och möjliga nätter att panikplugga under finns det gott om!

Min baby fyllde förresten 5 år igår! Bästa vovven <3

20140315-205058.jpg

Tårta!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s