Busy, busy, busy doing nothing at all

Vilken underbart slapp dag! Morgonstalltjänst en söndag kanske inte räknas som slappt av ”vanliga” människor, men när man lever med djur finns förstås ingen skillnad på vardag och helg. Och att bara ha en morgon istället för hela helgen med 3 pass/dag, det är superskönt!

Efter att hästarna fått mat och kommit ut var det vår tur att få frukost. Även idag lyxigt nybakat bröd från Södra Sandby. Den enda nyttan jag gjort i hästväg resten av dagen är att mocka åt Venedig. Alla mina hästar fick välförtjänt vila de också <3.

Eftermiddagen har jag ägnat åt härstamningsanalys på Fay och diverse annat teorijobb som ska lämnas in vid olika tillfällen framöver. Försöker att hålla mig lite ”on top of things” för att kunna ta mig iväg på eventuella tider för att få hjälp med foteländet.

Min text om Fays härstamning är redan två fulla sidor, på gott och ont. Det fanns så mycket att hitta om hennes förfäder och jag har bläddrat runt på Blup, hingsthållarnas hemsidor etc hur länge som helst nu. Ju mer man forskar desto tydligare blir det att alla hästar är släkt med varandra på någon vänster, ändå bak till de där 3 arabhingstarna. Till exempel är Fays mormor Qruellas moster, det tyckte jag var lite kul!

q badar

Fina Q, så saknad <3

Problemet är bara att jag har inte ens börjat med själva analysen, så jag vet inte hur jag ska få ner det hela till en rimligt lång muntlig presentation utan att det låter som att jag bara svamlar ;) Men det löser sig nog!

20140316-162402.jpg

Bästa UP efter att vi klarat av vår del av Bruksprovet

Dagens grattis går till till Anna & Thestor som fick till riktigt bra poäng på dagens tävling därhemma!

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Busy, busy, busy doing nothing at all

  1. Anna

    Tack bästa tränarn!! Det går långsamt åt rätt håll, men det GÅR åt rätt håll ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s