I’m back!

8 timmar och en kvart tog det i måndags att flytta mig och min Volvo 940 från Stockholm till Flyinge. Det är klart tillräckligt länge för att man ska känna sig som en stel pinne två dagar efter.

20140421-183653.jpg

Welcome to Schkaune

Tisdag och onsdag har mitt fokus legat på dressyravstämningen för Kerstin André. Jag förberedde mig och Bacchi med ett pass på tisdagen, så han var ordentligt genomarbetad. Sedan upplevde jag världens mardröm på tisdagkvällen, då jag hade kraschat i sängen och vaknade tjugo över tio. Totalpanik – Zunshine hade missat löshoppningen kl 08:00 och min grupp skulle ju rida för Kerstin 10:30!!

När jag hade kastat på mig ridbyxorna insåg jag att det fortfarande var kväll och kl. 22:20- puh! Helt normalt, jag vet… men jag var verkligen fruktansvärt trött!!

När det väl blev förmiddag (och Zunshine löshoppat duktigt) hade jag hade en bra dressyrkänsla och fick även bra kritik från Kerstin. Väntar nu spänt på betyget, som passerat Olof och för närvarande retsamt ligger hos Astrid. Får berätta mer om uppföljningen imorgon!

Torsdagen bjuder på ytterligare spänning i form av hoppavstämningen för Henrik Ankarcrona.

Men dessförinnan många timmar vid datorn med examensuppgiften om Bacchi. Fullständig exteriörbeskrivning (alltså inte något litet ”brun med stjärn och två vita ben”), fysisk status, utvecklingspotential, härstamningsanalys, foderstatsberäkning (inkl förändringsidéer med varför och hur), fullständig utrustningsbeskrivning (med alla storlekar och modeller och motivation till val av utrustningsdetaljer) mm.

7 större frågor där varje fråga innehåller massor av delfrågor. Prestationsångesten kickstartar bara jag tittar på pappret. Men det SKA bli gjort och det SKA bli bra! Så det är bara att sätta fart, får knappast något vettigt gjort genom att oroa mig över resultatet. Det är faktiskt en väldigt rolig och inspirerande uppgift, jag har gjort två av frågorna hyfsat färdiga nu ikväll. Keep going!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s