Protokollen från utbildningsuppföljningarna!

Det är lätt att uttrycka missnöje med allt möjligt och särskilt med sig själv. Att vara nöjd är svårt och svårast av allt att våga berätta det av rädsla för att framstå som skrytsam. Men nu är jag faktiskt otroligt nöjd med mig själv, och med fina Bacchi såklart!

Så här är de – mina protokoll från utbildningsuppföljningarna! :)

utbildningsuppf 23-24 april 14, 2

Dressyr igår, hoppning idag! Klicka på bilden så blir den större.

Roligast på dressyrprotokollet var nog betygen på ”Analys” och ”Förmåga att tillvarata hästen”. Det är ju precis det jag hoppas att kunna använda mig av i mitt framtida arbete – att kunna plocka fram de bästa sidorna hos olika hästar, att vidareutveckla dem och även att kunna hitta orsaker till eventuella svårigheter och att kunna arbeta med dem på ett konstruktivt sätt.
Högsta betyg på sitsen tackar jag särskilt Mette Henriksen för som haft grymt bra lektioner under året och finslipat på detaljerna!

I hoppningen var kanske inverkan, timing och effektivitet det betyg jag blev gladast för. Det jag fokuserat mest på senaste tiden är att våga ta beslut och inte bli för passiv, främst i anridningarna. Och av slutkommentaren att döma har jag fått ordning på det problemet, så nu ska jag väl försöka att inte vara allt för beslutsam! ;)

Bacchi har varit duktig båda dagarna! Igår kändes han lite trött och jag fick en del häst i handen men han hade förvånansvärt nog piggat på sig till idag. Kanske för att han fick lite extra betfor till lunch, vem vet..? Imorgon blir det nog en skrittur i skogen, det har han förtjänat!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s