Det drar ihop sig till Breeders

Igår var Facebookflödet fullt av ekipage som reste söderöver, mot Flyinge. Det är förstås väldigt skönt att vara på plats här på hemmaplan och uppstallad i sin egen box, men samtidigt har min lilla spooky Lord Lexington en helt ny Crafoordhall att brottas med. Där vi är vana vid att ha två  fullstora dressyrbanor och lite till är det nu knökfullt med läktare och domarbås. Jag promenerar runt med Lexington och tittar på nya läskiga saker varje dag.

Crafoord

Lexington inspekterar läktarbygget i Crafoord

Jag är inte bortskämd med att ha tränare med på tävling, men i morgon kommer Kerstin  André att finnas med som stöd för mig och Lordi och även Olof hjälper till att få oss i bästa möjliga form. Riktigt kul är det också att vi får välja musik, så jag hoppas att det jag plockat ihop åt mig och Lordi ska funka bra.

Xante i Eslöv

Snygga duktiga Xanté i Eslöv i lördags

Kerstin hjälpte ju mig och Xanté häromdagen, särskilt med våra diagonalslutor och piruetter. Det gjorde verkligen skillnad och vi red vår hittills bästa poäng i MsvA i lördags, trots att Svante fortfarande har så svårt att stå stilla i halterna. Där försvinner många dyrbara poäng, men 66,774% inklusive några 8:or var jag supernöjd med. Mycket nöjd även med nya fracken som faktiskt är en hel decimeter längre än den tidigare.

Xante sax MsvA

Innan allt fokus hamnar på 7-årschampionatet måste jag ju berätta om förra söndagen. Fattar inte att jag kunnat glömma att göra det… Första kvalet till Msv-hoppning är klart! Can Can och jag var felfria i 120!
Fina Can Can, som först tog med mig som passagerare på en meter i min hopptävlingsdebut i mars och sedan låtit mig bli mer och mer pilot på allt högre höjder och svårare banor!

 

Can Can 120 1CAn CAn 120 2Can Can 120 3

Startlistorna till Svenskt Avels- och Sportchampionat aka Breeders har ni HÄR! Preliminärt är jag och Lord Lexington nr 23 i 7-års i morgon, dvs framåt kvällen.

Lämna en kommentar

Under Dressyr, Häst, hoppning, Ridsport, Sport, tävling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s