Another One Bites the Dust

Ja, så har jag smakat på den skånska myllan och kan rapportera att den smakar lika illa som hemma.

Fick frågan om det var Qruella som visade sig vara en ”de Ville” i alla fall eller om det var ”bara” DC…

DC är helt oskyldig för han vilade igår!

Det låter som att DC är värsta avkastarkungen och det är inte alls så, bara att jag var korkad nog att rida barbacka på honom härom veckan trots att jag vet att han verkligen hatar det (= stockholmsgrus) och att det bara två dagar senare skuttade ut en läskig hund framför oss och jag inte lyckades hålla mig kvar när han vände 180 grader.

Barbacka....

Barbacka….

Nä, hellre med sadel på min rygg

Nä, hellre med sadel på min rygg

Unga fröken Q var det alltså som bjöd på sanden från Wallenberghallen.

Qruella var helt avspänd och tog allting med ro från början, inga tendenser till spänning varken mentalt eller fysiskt. Anders tyckte att hon skötte sig så bra i skritt på lång lina att hon kunde få trava några steg och det fungerade utan problem till en början, men sedan kom ett ordentligt bocksprång med vändning helt utan förvarning.

Jag åkte av och började då om med att hänga på henne, satt sedan upp igen och det var inga problem. Hängde på henne i skritt igen och det gick bra så då fick det räcka för dagen.

Jag hade tyvärr stalltjänst efteråt och det var lite jobbigt, men mina gulliga kompisar såg till att jag slapp mocka när de förstod att jag hade väldigt ont i svanskotan. När jag kom hem craschade jag på min mjuka gosiga matta ett tag, tog en Ipren, duschade, åt middag och fixade även några matlådor och sedan låg jag i sängen, drack te och kollade på TV.

Hemma hos mig på Flyinge Kungsgård 1766

Hemma hos mig på Flyinge Kungsgård 1766

Lämna en kommentar

Under Dressyr, Häst, Ridsport

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s