Nu är Breeder’s igång…

Nu har Breeder’s börjat och det är fina hästar precis överallt! Många av dem kommer från våra trakter norrut – till exempel är Jeanna här med tre hästar, och Mads har både 4-, 5- och 6-åringar anmälda till de olika dressyrchampionaten.

Och så finns det ju såklart massor av duktiga Skånehästar att se också! Idag red vår lärare Olof Axelsson Flyingechefen Mariannes fina Bollinger i 6-års. Johan Hillström & Eva Sunnanväder startar egna uppfödningen Sun Hill i 4-årshoppningen i morgon onsdag. Hoppas att jag hinner se henne!

I morse var jag med och byggde bana till 3-åringarnas löshoppningskval och så ska jag vara speaker i den finalen på fredag.

På förmiddagen igår hoppade jag Hipp San för Astrid. Three Hearts gick ensam på Täckta banan för första gången och tyckte med all rätt att det var jättenervöst! Idag hade vi däremot lektion där och sällskap av resten av gruppen, så han vågade andas ut igen. Han är väldigt trevlig att jobba med och gör sitt bästa även när saker och ting är läskiga.

Idag red jag dessutom dressyrlektion för Karin på Hipp San och vilken utveckling det blivit sedan förra veckan, då jag red honom för första gången! Det känns verkligen jättekul :)

En extra stor stjärna till Qruella som tagit ett ordentligt kliv åt rätt håll den här veckan. Idag hade vi henne nääästan på longeringsavstånd från Astrid, med mig sittande uppe i sadeln. Vi kunde skritta och trava i båda varven, trots att det hände mycket annat i ridhuset med hästar som gick in och ut.

DC fick sin årliga vaccination igår, så smidigt med gångavstånd till kliniken! Han har skrittvila de närmaste veckorna – passar bra att det nu är fullt upp med unghästarna och med Breeders.

20131001-161411.jpg

Mysigt i nyhalmad box!

Min lilla vovve var också hos veterinären – hon fick tänderna fixade. Tur att hennes kära Sanna jobbar på kliniken. Chichi älskar att gå dit även om det kan bli en spruta eller tandkoll ibland… Mamma skickade några söta bilder <3
20130930-134922.jpg

20131001-124202.jpg
Chichi blir matad med leverpastej och köttfärs – om man opererat sig får man vara bortskämd. Bästa hunden (som jag får träffa på lördag!!!)

Lämna en kommentar

Under Allmänt, Dressyr, Häst, Ridsport, Sport, tävling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s